keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Happy Halloween

Halloween Amerikassa on just sellanen mitä leffoissa ja tv:ssä muutenkin näkee. Jengi pukeutuu kouluun ja töihin, paikat koristellaan viimisen päälle ja koko juhlan kruunaa perinteinen Trick or Treat. Kun puheenaiheeks tuli suomalaiset ja halloween, vastasin että meidän äiti just kysy että koska halloween oikeesti ees on.























Kurpitsojen kaivertamista oli pakko kokeilla mut se päättyi siihen että mun host-äiti hoisi sen homman loppuun -- toi maalaaminen oli enemmän mun homma. :-D


Mun perhe täällä on tunnettu siitä että ne vie halloweenin aina next levelille. Mun host-isä kaivoi koristeet esiin jo syyskuun viiminen päivä ja parissa tunnissa meidän pihalle ilmestyi kaikkea hautausmaasta hämähäkkeihin ja zombeihin. Lokakuun aikana koin muutaman "I hate halloween" -hetken kun säikähdin vessan seinillä kiipeileviä torakoita ja peilistä tuijottavaa Bloody Marya.
Kadun myös sitä että menin mainittemaan että vihaan hämähäkkejä -- hetken päästä meidän koko oli täynnä niitä.
Trick or treat!! Black Swan ja Gamora Guardians of the Galaxystä :-)
Suurin osa meiän naapureista juoksi kiireellä ovelle ja laitto sen yhtä nopeesti kiinni, sillä samaan aikaan tuli TV:stä Houston Astros'in peli. Houstonin baseballjoukkue pääsi World Series ja meillä on mahdollisuus voittaa se, mitä ei oo siis ikinä ennen tapahtunut. Täällä kaikki on tosi innoissaan siitä ja joka toisella on koulussa niiden paita päällä. Tänään saadaan selville tehäänkö tänä vuonna historiaa! :-D
Seuraavaks alkaakin lähtölaskenta thanksgivingiin ja sen jälkeen on jo ihan kohta joulu. Aika kuluu täällä niin nopeesti että oon usein pahasti päivistä sekasin. Until next time!
Ida


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti